Bernard Tornay Palais des Dames ‘Grand Cru’

47,00

Palais des Dames is de “cuvée de prestige” van Domain Bernard Tornay en 100% Grand Cru. Een bijzondere champagne van een bijzonder huis.

Het is een perfecte assemblage van 50% Pinot noir en 50% Chardonnay. Goudgeel van kleur en met vleugjes honing en gekonfijt fruit. De smaak is rond, fris, met een combinatie van citrus en bosfruit en een lange afdronk. Echt een champagne voor speciale gelegenheden.

  • Op voorraad
  • Bezorging in heel Nederland
  • Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100
  • Prijzen zijn inclusief btw

Over Domaine Bernard Tornay

Nathalie Tornay-Hutasse is de vijfde generatie champagnemaker in het Bernard Tornay champagnehuis. Sinds 1997 – toen zij trouwde met Rudy Hutasse, van Fernand Hutasse & Fils – bezit het echtpaar 22 hectare aan wijnranken waarvan het grootste gedeelte in Bouzy.

Bouzy staat bekend als een van de beste wijngebieden van de Champagne, geclassificeerd als 100% Grand Cru. Dat betekent dat alle druiven binnen deze gemeente de classificatie “Grand Cru” krijgen. De kalkhoudende kleigrond is vooral zeer geschikt voor het verbouwen van Pinot Noir.

Domaine Bernard Tornay is een buitengewoon modern champagnehuis en schuwt innovatie dan ook niet. Zo kan de temperatuur van de roestvrijstalen tanks waarin de champagne wordt opgeslagen met een smartphone bijgesteld worden :-)

Extra informatie

Huis

Bernard Tornay

Dosage

8g/L

Inhoud

75 cl

Soort

Grand Cru

Samenstelling

50% Pinot Noir, 50% Chardonnay